Prova på familjescouting

Incheckning hos familjescouterna. Ingen föranmälan behövs

Incheckning hos familjescouterna. Ingen föranmälan behövs

Välkomna att prova på familjescouting!

Hindås scoutkår startar nu en ny scoutgrupp med fokus på barn mellan cirka 4–7 år. Barnen deltar tillsammans med en anhörig eller annan vuxen i aktiviteterna. Naturligtvis är barn eller syskon som är yngre eller äldre välkomna att vara med också, men aktiviteterna kommer att rikta sig i huvudsak till 4–7 åringar. Varken barn eller vuxna behöver några förkunskaper. Det är viktigt att ha oömma och väderanpassade kläder eftersom vi alltid kommer att vara ute.

Första mötet hålls den 16 mars kl. 13–15 på scoutgården, Häggsjöhultsvägen 16. Vi kommer att leka, gå en kort promenad i skogen och grilla korv. Programmet under det här mötet kommer att ha planerats av upptäckarscouterna i kåren (de scouter som är 10–11 år).

Eftersom det är en ny aktivitet vi har i scoutkåren så kommer hela första terminens möten vara av prova-på-karaktär och kostnadsfria.

Vårens övriga möten kommer att hållas den 6 april och 11 maj kl. 13–15. Det kan bli ytterligare ett möte i början av juni, mer information om det kommer senare.

Frågor kan ställas till Maria Rydell på 0706-70 83 78 eller maria@rydells.nu

Det här inlägget postades i Familjescout. Bokmärk permalänken.