Livat 2015

Nu är det bara en månad kvar tills vi drar iväg på läger till Lysestrand i närheten av Lysekil. Vi åker på sommarläger tillsammans med Härryda scoutkår. Från Hindås scoutkår åker Utmanar-, Äventyrar- och Upptäckarscouter på lägret. Från Härryda scoutkår kommer även Spårarscouter med i slutet av lägerveckan.

På lägret kommer vi att bygga vår by, bo i tält, laga mat över öppen eld och vara med om massor av äventyr.  Varje dag kommer vi att få nya utmaningar för på lägret kommer vi att träffa Liv och hennes kompisar, alla med sin egen speciella superkraft. Liv_at_2015 Liv är en tjej som gillar scouterna och dataspel. Tillsammans med Liv och hennes vänner beger vi oss in i en värld i gränslandet mellan fantasi och verklighet för att klara av banor och nå nästa level. Det kommer att finns banor både på stranden, på havet och i skogen. Flera element för en riktigt bra spelupplevelse alltså. Läs mer om lägret på www.livat2015.se. 

Information för dig som ska åka på lägret med Hindås eller Härryda scoutkår finns i Pdf-dokumentet som du når genom att klicka på bilden  här bredvid.

 

 

Det här inlägget postades i Äventyrarscout, Kåren, Läger & Utfärder, Upptäckarscout, Utmanarscout. Bokmärk permalänken.